Persones per persones

Festa aquest dissabte a la Plaça Folch i Torres!

Amb motiu de la trobada anual del Casal dels Infants junt amb la inagurció del nou espai de suport social al barri (al carrer Reina Amàlia 29) el dissabte celebrarem una gran festa a la plaça Folch i Torres de 12:30  a 14:30.

I plogui i no plogui (que el temps está una mica entremeliat), unes gotetes d’aigua ja han confirmat la seva assistència per animar encara més la festa.  Hi haurà: taller de reciclatge, de llanes, de percussió amb pilotes de bàsquet (a càrrec de Rivermúsica), decurses de cambrers, de xapes, de creació de còctels sense alcohol, etc.

També ens acompanyarà la caseta del barri, una acció que desenvolupa el Casal Familiar del Casal dels Infants cada setmana a la Rambla del Raval o a la plaça Folch i Torres alternativament, com a recurs públic i a l’aire lliure que permet l’intecanvi i interrelació entre mares i paresi els seus fills i que posa a l’abast de famílies en risc d’exclusió una activitat lúdica en cap de setmana.

A més a més, tothom qui vulgui podrà visitar aquest nou espai i animar-se a decorar-lo amb  els estels que es faran en un dels tallers de la festa. Entre tots i totes, infants, joves ifamílies, veïns i veïnes, entitats del barri, i persones que formen part del Casal, celebrarem la posada en marxa d’aquest nou espai tan necessari al barri i en una plaça on famolts anys que el Casal hi treballem per la millora de la convivència i la cohesió social.

Poder comptar amb un nou espai per a les oportunitats de totes i tots ens sembla un motiu perfecte per fer una festa.

Us animem a venir, no hi podeu faltar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s