Començem la setmana blanca amb art i creativitat!

[Català]

Aquest dissabte dia 5, anirem a fer el taller de llibretes al Reparat Millor que Nou (per els qui no ho conegeu, un lloc molt interessant especialment per els manetes professionals o els que volen apendre, podeu veure el blog o fer una visita). Ensenyarem als més petits i no tan petits com amb material que podem trobar facilment per casa (cartró, paper i retalls de roba), podem transformar-ho en unes llibretes ben originals! Ja veureu les nostres creacions :  )

Per apuntar-se  podeu enviar un email  a reparat@millorquenou.cat, trucar per telèfon (93 424 28 71) o passar directament (carrer floridablanca 132).

Us esperem!

[Castellano]

Este sábado dia 5 iremos a hacer el taller de libretas el Reparat Millor que Nou (un proyecto muy interesante para los que no lo conozcáis, especialmente para los manitas profesionales o los que quieren aprender). Enseñaremos a los más pequeños y no tan pequeños como con material que se puede encontrar facilmente por casa (cartón, papel y retales de ropa), podemos transformar-lo en unas libretas bien originales! Ya veréis nuestras creaciones : )

Para apuntarse hay que enviar un email a reparat@millorquenou.cat, llamar por teléfono (93 424 28 71) o passar directamente (calle floridablanca 132).

¡Os esperamos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s