Quins artistes!

[Català]
El dissabte  el Reparat Millor que Nou es va omplir de cartrons, fulls, teles i fils, ja que va tenir lloc el taller de llibretes amb material reciclat.

Vam ensenyar com amb ben poca cosa, i amb material que podem trobar facilement per casa, es poden crear objectes molt útils fets per nosaltres mateixos.

L’Ivan, la Nora, l’Ariadni, les dues Albes, l’Eduard, l’Adrià, el Javier, la Blanca, la Raquel i tots els pares i mares per venir al taller es va possar per feina ben ràpid i de seguida teniem les primeres creacions, d’allò més originals i maques. I com sempre nosaltres, a part d’ensenyar, vam apendre noves coses!

Gràcies a tots per venir! : )

[Castellano]

El sábado el Reparat Millor que Nou se llenó de cartonees, hojas, telas e hilos, ya que tuvo lugar el taller de libretas con material reciclado.

Enseñamos como con cuatro cosas que podemos encontrar facilemte en casa, se pueden crear objetos muy útiles hechos por nosotros mismos.

L’Ivan, la Nora, l’Ariadni, les dues Albes, l’Eduard, l’Adrià, el Javier, la Blanca, la Raquel y todas las madres y padres que vinieron al taller se pusieron a manos a la obra muy rápido y en seguida teniamos las primeras creaciones.. muy bonitas y originales. Y como siempre nosotras, a parte de enseñar aprendimos nuevas cosas.

¡Gracias a todos por venir! : )

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s