Imatges de Ravals

[Català]

Dissabte passat el carrer Sant Ramon es va tornar a omplir de festa. El matí va començar molt tranquil, pero ben aviat es va anar animant, primer amb la gimcana i més tard amb tots els veins i gent que passejava  que s’apropaven a veure que passava.

Gràcies a tota la gent que va participar vam apendre a dir els noms d’alguns animals en molts idiomes, desde italià, francés, euskera i serbi (en alfabet llatí i cirílic!), fins a bengalí, panjabi, hindi o mapuche.

Esperem que hagiu gaudit de l’activitat i us porteu alguna idea de la quantitat de coses que es poden fer només amb cartró i una mica d’imaginació! Aquí teniu algunes fotos..

 

 

 

 

 

 

[Castellano]

El sábado pasado la calle Sant Ramón se volvió a llenar de fiesta. La mañana empezó muy tranquila, pero pronto se fue animando, primero con la gimcana y más tarde con todos los vecinos y personas que paseaban que se acercaban a ver que pasaba.

Gracias a toda la gente que participó aprendimos a decir el nombre de algunos animales en muchos idiomas, desde italiano, francés, euskera y serbio (en alfabeto latin y cirílico), hasta bengalí, panjabi, hindi o mapuche.

Esperamos que disfrutarais de la actividad y os hayais llevado alguna idea de todas las cosas que se pueden hacer con solo cartón y un poco de imaginación : )  Arriba tenéis algunas fotos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s