Nou taller de llibretes amb material reciclat

[Català]

En el marc de la setmana europea de la prevenció de residus, aquest dissabte 26 de novembre realitzarem al Reparat Millor que Nou el taller de llibretes amb material reciclat. El taller tindrà lloc de 11 a 13:30 i ensenyarem com a partir de material que es pot trobar facilment per casa podem confeccionar una original llibreta a la nostra mida.

A més el diumenge,  podeu participar a la R-Festa  hi haurà una mostra dels tallers que es poden realitzar al Reparat, mercat de segona mà, tallers per els més petits i un concert de Bufa&Sons.

Us esperem!

[Castellano]

En el marco de la semana europea de la prevención de residuos, este sábado 26 de noviembre realizaremos en el Reparat Millor que Nou el taller de llibretas con material reciclado. El taller tendrá lugar de 11 a 13:30 y enseñaremos como a partir de material que se puede encontrar facilmente por casa podemos confeccionar una original libreta a nuestra medida.

A demás el domingo,  podéis participar en la R-Festa donde habrá una muestra de los talleres que se pueden realizar en el Reparat , mercado de segunda mano, talleres para los más pequelos y un concierto de Bufa&Sons.  

¡Os esperamos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s