Seguim amb molt de ritme

Després de veure l’éxit que va tenir el taller de construcció d’instruments amb material reciclat del passat novembre, dintre del Festival de Cultura Raval(s), aquest any continuarem experimentant amb els materials que tenim per casa per construir noves formes i sons. Us apunteu? Per els més petits i no tan petits : )

I com que volem que aquest any estigui ben carregat de música, aprofitem per compartir amb vosaltres el Taller de Músiques del Món que Mundos de Música, el projecte que col·labora amb nosaltres als tallers de MusiEcologia, oferirà al Centre Civic Barceloneta (c/Conreria, 1). En el següent enllaç podeu trobar una descripció i el programa. Les inscripcions estàn obertes fins al 21 de gener. Esperem que us agradi! : )

[Castellano]

Después de ver el éxito que tuvo el taller de construcción de instrumentos con material reciclado del pasado noviembre, dentro del Festival de Cultura Raval(s), este año vamos a continuar experimentando con los materiales que podemos encontrar por casa para construir nuevas formas y sonidos. ¿Os apuntáis? Para los más pequeños y no tan pequeños : )

Y como queremos que el 2011 esté cargado de música, aprovechamos para compartir con vosotros el Taller de Músicas del Mundo que Mundos de Música, el proyecto que colabora con nosotros en los talleres de Musiecologia, va a ofrecer en el Centro Cívico Barceloneta (c/Conreria, 1). En el siguiente enlace podéis encontrar una breve descripción y el programa. Las inscripciones están abiertas hasta el 21 de enero. ¡Esperemos que os guste!: )

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s